Pomidorowa tarta z serem Apetina i tymiankiem
                                
                                    1 h
                                
                        
                     
    Zobacz, jak zrobić tartę z pomidorami, serem Apetina oraz tymiankiem. Danie jest łatwe w przygotowaniu. Sięgnij po nasz prosty przepis.
Składniki
| 
                                            
                                                Ocet balsamiczny
                                            
                                     | 1 łyżka | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Mieszanych żółtych i czerwonych pomidory koktajlowe
                                            
                                     | 400 g | 
| 
                                            
                                                Cukry pudru
                                            
                                     | 2 łyżki | 
| 
                                            
                                                Mąka  żytnia do oprószenia stolnicy
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                Niesolonego masła Lurpak®
                                            
                                     | 25 g | 
| 
                                            
                                                ciasta francuskie
                                            
                                     | 500 g | 
| 
                                            
                                                Świeżych, grubo posiekanych liści tymianki
                                            
                                     | 4 łyżki | 
| 200 g | 
Instrukcje
